Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Splošne informacije

V Travianu so na voljo tri različne kategorije artefaktov;

  • Artefakt z vplivom na naselje (vplivajo na naselje v katerem so shranjeni)
  • Artefakt z vplivom na celoten račun (vplivajo na celoten račun)
  • Unikaten artefakt (poseben bonus)


V katerem koli danem času lahko igralec uporabi tri artefakte. Od  teh je lahko samo eden z vplivom na celoten račun ali unikaten. Igralci imajo lahko več kot 3 artefakte, vendar bodo delovali trije najstarejši artefakti. Za pridobitev več artefaktov mora igralec prevzeti naselje, ki poseduje artefakt. To je tudi edini način v primeru, če želimo pridobiti dodaten artefakt z vplivom na celoten račun ali unikaten artefakt. Vsak artefakt z vplivom na naselje bo izničil lastnost artefakta, ki vpliva na celoten račun ali pa je unikaten.

Artefakti se pojavijo v posebnih natarskih naseljih. Za osvojitev artefaktov igralec potrebuje zakladnico na stopnji 10 (artefakt z vplivom na naselje) ali 20 (unikaten artefakt ali artefakt z vplivom na celoten račun).

Kako osvojiti artefakt si lahko preberete tukaj.

Opomba: en mesec po prihodu artefaktov postanejo aktivni vsi artefakti v natarskih naseljih. Torej bodo natarska naselja imela dodaten bonus, ki jim ga nudi posamezen artefakt.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne