Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Prenos zlatnikov

Kaj je prenos zlatnikov?

Uporabnik lahko po zaključku igralnega sveta ali po izbrisu računa opravi prenos neporabljenih kupljenih zlatnikov. Na uporabnikov elektronski naslov bo poslan email, ki vsebuje povezavo in navodila za prenos zlatnikov.

Kako se količina prenosljivih zlatnikov preračuna?

Igra po zaključku igralnega sveta ali izbrisu računa ponovno preračuna čas aktiviranih surovinskih bonusov ali Plus računa in jih pretvori nazaj v zlatnike. Igra tudi preveri skupno količino zlatnikov na računu in količino kupljenih zlatnikov med celotno igralno rundo.

To pomeni, da lahko uporabnik opravi prenos toliko zlatnikov kot jih je imel na koncu, vendar ne več kot je bila skupna kupljena količina v igralni rundi.

Kam lahko uporabnik prenese svoje zlatnike?

4.6 Igralni svetovi (katerikoli igralni svet, ki se je začel po 15. marcu 2021): zlatnike iz teh svetov se lahko prenese na katerikoli 4.6 igralni svet.

Starejši svetovi: veljajo lahko posebna pravila. Stare domene strežnikov (na primer, balkans igralni svet ts1 ali nemški ts4) dovolijo prenos zlatnikov na stare lokalne domene in na nove 4.6 igralne svetove.

Na primer: Uporabnik lahko opravi prenos zlatnikov iz starega balkans sveta na drug stari balkans svet ali na katerikoli 4.6 igralni svet, vendar ne na nemški igralni svet.

Obstajajo tudi posebni igralni svetovi oziroma posebni primeri glede prenosa zlatnikov (npr. turnirji), ki imajo informacijo o tem kam lahko uporabnik prenese svoje zlatnike. Obstajajo tudi svetovi, ki ne sprejemajo ali ne generirajo povezave za prenos zlatnikov kot je npr. PTR (Public Test Realm).

“Eden ali več igralcev na svetu je izključen iz naših pravil”.

Če se uporabniku prikaže takšno sporočilo, potem je sistem našel enega ali več igralcev, ki se nahajajo na svetu kamor ni mogoče opraviti prenosa zlatnikov. Povezavo lahko še vedno uporabite za prenos na drug igralni svet.

Kako lahko uporabnik opravi prenos zlatnikov?

Prenos je mogoče opraviti samo v primeru zaključka igralnega sveta ali izbrisa računa. V nastavitvah računa (v igri), je napisana tudi informacija o številu prenosljivih zlatnikov. V kolikor je uporabnik pred nekaj dnevi kupil zlatnike bo sistem iz varnostnih razlogov preprečil izbris računa.

Elektronski email, ki vsebuje povezavo za prenos zlatnikov uporabnik prejme šele po izbrisu računa (zaključek odštevanja).

Prosimo upoštevajte: podpora ne more spremeniti ali pospešiti izbrisa.

Uporabniki, ki ne porabijo zlatnikov (kupljeni zlatniki) prejmejo po zaključku igralnega sveta email, ki vsebuje navodila in povezavo za prenos zlatnikov.

Povezava za prenos ni časovno omejena oziroma je veljavna vse dokler uporabnik ne opravi prenosa zlatnikov. To pomeni, da je mogoče počakati na ponovni začetek istega igralnega sveta, ko si uporabnik registrira račun in opravi prenos zlatnikov. Email, ki vsebuje povezavo za prenos zlatnikov mora uporabnik varno shraniti vse do uporabe.

Prosimo upoštevajte: Podpora lahko izgubljeno povezavo za prenos zlatnikov znova kreira le v omejenem času.

Pozor: Vaša povezava za prenos zlatnikov je mogoče prispela v mapo za spam / nezaželeno pošto (Zlasti Gmail). Naprošamo vas, da preden kontaktirate podporo preverite vse mape.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne