Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Shadow Empires - Frakcije

Shadow Empires je v igro implementiral nov koncept – frakcije. Na začetku igre igralci izberejo pleme in frakcijo. Vsaka frakcija začne igro na določenem delu zemljevida:

Imperij – na sredini Dinastija – na jugovzhodu
Empire Dynasty
Uporniki – na severozahodu Horda – na vzhodu
Rebels Horde
Roparji – na severu
Marauders

Na začetku igre bodo igralci glede na izbrano frakcijo začeli igro v istem delu regije. Ko bo zapolnjena, se bodo igralci začeli pojavljati v bližnji regiji, itd. Ni več odvisno od razdalje do sredine zemljevida.

Regije

Frakcije ne določijo samo začetni položaj igralcev, ampak predstavijo tudi nov nivo sodelovanja med igralci.

Regij več ne osvojijo posamezna zavezništva, ampak frakcije. Za osvojitev regije bosta zmagovalne točke prejela frakcija in zavezništvo, ki je pomagalo osvojiti regijo. Samo eno zavezništvo lahko pridobi dostop do antičnih moči regije. Več o tem si preberite v članku o regijah in antičnih močeh.

Igralci in zavezništva v frakcijah

Igralci frakcijo izberejo na začetku igre. Te odločitve kasneje ni mogoče spremeniti.

Zavezništvo pripada tisti frakciji katere del je igralec, ki je ustvaril zavezništvo. Te odločitve kasneje ni mogoče spremeniti.

Igralci se lahko pridružijo zavezništvu po lastni izbiru. Če je igralec začel zavezništvo v frakciji upornikov, se še vedno lahko pridruži zavezništvu, ki pripada hordi ali kateri drugi frakciji.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne