Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Konfederacija

Vsi igralni svetovi, ki se začnejo po 15.08.2019 uporabljajo nov sistem konfederacije. Konfederacija lahko vsebuje samo štiri alianse, ki morajo biti povezane med seboj. Ti sporazumi o konfederaciji ne vplivajo na sporazume o nenapadanju.

Kaj to sploh pomeni?

 Aliansa A in aliansa B lahko ustvarita konfederacijo; eden izmed njih bo poslal zahtevo drugi, druga aliansa pa bo sprejela.

Path to Pandora: Confederacy


Če aliansa A želi v konfederaciji alianso C, potem morata zahtevo poslati aliansa A in aliansa B, šele potem lahko aliansa C sprejme zahtevo za pridružitev konfederaciji.


Aliansa lahko kadarkoli zapusti konfederacijo. Lahko je tudi odstranjena, če se s tem seveda strinjajo vsi ostali člani.

Poleg tega lahko surovine in enote pošlješ v lastna naselja, naselja zavezništev ali konfederacije. V primeru, da zavezništvo zapusti konfederacijo:

  • Ni mogoče poslati novih okrepitev ali surovin. Surovine ali enote, ki so že bile na poti bodo prispele normalno.
  • Okrepitve iz drugih zavezništev ali iz te konfederacije ali iz zavezništva, ki je zapustil konfederacijo bodo poslane domov po 12 urah.
  • Okrepitve, ki so še vedno na poti v tistih 12 urah, so ob prihodu takoj poslane domov.

Čeprav so javne ponudbe na tržnici še vedno na voljo, si lahko označiš možnost "lastno zavezništvo", kar ponudbe omeji samo na tiste iz zavezništva.

Path to Pandora: Confederacy


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne