Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Fire and Sand

Sledimo tradiciji in predstavljamo posebno Travian različico polno novosti. Leto 2017 prinaša največ sprememb do zdaj. Prvič v zgodovini Traviana se klasičnim plemenom pridružujeta še dve novi plemeni: strahoviti Huni in spretni Egipčani!

Obe novi plemeni prihajata s popolnoma novimi enotami, posebno zgradbo in bonusom za heroja. Vse te novosti igralcem zagotavljajo več priložnosti za oblikovanje novih načrtov in strategij. Vsako pleme ima svoje značilne prednosti in slabosti. Več o njih najdeš tukaj:

Zemljevid

Po tradiciji, ki je bila prvič uvedena na posebnem igralnem svetu 2014 in je bila v naslednjih letih izboljšana, je zemljevid v Fire and Sand upodobljenje antične Evrope. Ampak to še ni vse - medtem ko imajo navadni igralni svetovi ogromne zemljevide, ki merijo 801x801 kvadratkov - je tokrat zemljevid le četrt velikosti: 401x401 kvadratkov. To pomeni manj prostora za beg in več akcije!

Regije, artefakti in zmagovalni pogoji

Zemljevid je razdeljen na regije. Igralci morajo sodelovati skupaj v zavezništvu, da bi prevzeli nadzor nad regijami, kar jim omogoča uporabo starodavnih moči (podobno kot artefakti na navadnih igralnih svetovih) in pridobiti zmagovalne točke.

Na tem igralnem svetu ni čudes sveta. Igra traja 200 dni, nakar se določi zmagovalno zavezništvo, ki temelji na številu zmagovalnih točk, zbranih med celotno igro.

Preberi več o regijah tukaj – nauči se kako jih odkleniti, prevzeti nadzor in uporabljati njihove antične moči.

Druge razlike od navadnih igralnih svetov:

  • Igralci lahko združijo enote iz njihovih različnih naselij
  • Člani zavezništva lahko posredujejo enote, ki pripadajo članom istega zavezništva
  • Bonus za trgovski center je podvojen
  • Bonus za vadbišče je podvojen
  • Čeprav je večina moči artefaktov na voljo v obliki regijskih moči, obstajajo tudi nekateri naključni učinki (artefakt norca)
  • Ker ni nobenih artefaktov ali čudes sveta, so trgovske poti omejene na lastne vasi

Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne