Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Kaj moram vedeti o uporabi glavnih gumbov?

Uspešno sem ustvaril račun in se prijavil vanj! Lahko zdaj začnem igrati? Seveda ne, saj ne veš kako. Ne skrbi, zato sem tu jaz ^_~.

beginner


Kot lahko vidiš sem se usmeril na nekaj pomembnih točk in jih označil na sliki.

Gumb 1: različne uporabne povezave:

Gumb 2: Če si aktiviral Travian Plus račun lahko tukaj najdeš nastavljive neposredne povezave.

Gumb 3: Gospodar nalog; tukaj prejmeš naloge, ki te naučijo osnove igre. Za določene opravljene naloge prejmeš tudi nagrade.

Gumb 4: V Infoboxu lahko najdeš najnovejše informacije o svojem računu in o dogodkih v svetu Traviana. Na primer: prihod artefaktov, premirje in različne promocije.

Gumb 5: Bližnjica do alianse. Kratek opis alianse.

Gumb 6: To je tvoj heroj; da, tudi to je gumb! S klikom na heroja se ti bodo prikazale dodatne možnosti, npr. za uporabo opreme, spremembo proizvodnje surovin, izgleda heroja in tako naprej. Tukaj najdeš tudi informacije o herojevem zdravju, bojni moči in dogodivščinah.

Gumb 7a: Tukaj najdeš pregled naselja. Usmeri te takoj na stran na kateri si že.
Gumb 7b: Tukaj najdeš središče naselja, kjer lahko zgradiš različne zgradbe kot je špranja, akademija.
Gumb 7c: To je gumb, ki ti prikaže zemljevid Travian-a. S klikom nanj, si boš lahko ogledal lokacijo svojega naselja in drugih igralcev. 
Gumb 7d: Statistika, ki prikazuje razvrstitev igralcev, alians in še veliko več.
Gumb 7e: Tu si lahko ogledaš poročila, ki jih prejmeš po opravljenem trgovanju, prejetih okrepitvah in napadih. Če imaš neprebrana poročila bo gumb obarvan z zeleno barvo.
Gumb 7f: Tu lahko prebereš prejeta sporočila ali pošlješ sporočila drugim igralcem. Če imaš neprebrana sporočila bo gumb obarvan z zlato barvo.

Gumb 8: Tu si lahko ogledaš informacije o stanju skladišča. Če si aktiviral proizvodni bonus boš opazil prikazan majhen zelen gumb. Če klikneš nanj si lahko ogledaš povzetek celotne proizvodnje.

Gumb 9: Tu si lahko ogledaš informacijo o proizvodnji žita.

Gumb 10: Gumb za Plus/Zlatnike. Prikazuje koliko zlatnikov in srebra trenutno imaš; s klikom na gumb dostopaš do strani za nakup zlatnikov in strani za aktivacijo dodatnih funkcij.

Gumb 11: Ta del vsebuje več gumbov:

  • gumb do profila (spremeniš lahko svoj profil)
  • gumb do možnosti (sprememba različnih nastavitev)
  • gumb do uradnega Travian foruma
  • gumb do strani "Answers"
  • gumb za odjavo iz računa

Gumb 12: Znak prikazuje trenutno lojalnost izbranega naselja. Če imaš aktiviran Travian PLUS, najdeš neposredne povezave do pomembnih zgradb, ki se nahajajo nad imenom naselja.

Gumb 14: Tukaj najdeš dnevne naloge. 


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne