Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Kako registriram račun in kako se prijavim?

Zdaj, ko veš kako izgleda in deluje glavna Travian stran, verjetno želiš začeti z igro? Odlično! Najprej moraš izbrati igralni svet in registrirati svoj račun. Klikni na povezavo za registracijo.

Svet prikazan na vrhu seznama je eden od nedavno začetih, zato ti ga predlagamo za tvojo prvo Travian dogodivščino. Spodaj si lahko ogledaš nekaj napotkov:

RegAndLogin1

Da ti bo lažje smo označili korake pri registraciji. Ali si pripravljen?

KORAK 1: Izbira vzdevka. Čeprav so originalni vzdevki z veliko domišljije dobra ideja, ne pozabi, da boš vzdevek uporabljal ob prijavi v račun. Predolg vzdevek ti lahko povzroči veliko preglavic. Raje si izberi vzdevek, ki si ga boš hitro zapomnil in ne krši pravila o spletnem bontonu.

KORAK 2: Vpis elektronskega naslova. Če ga še nimaš, si ga lahko brezplačno ustvariš na sledečih straneh : Yahoo, Hotmail, ali Gmail. Lastnik računa je oseba, katere elektronski naslov je povezan z računom. Če je račun registriran na tvoj elektronski naslov, potem si odgovoren za vsa dejanja storjena na računu. Poskrbi, da boš na istem igralnem svetu posedoval in igral samo en račun.

KORAK 3: Izbira gesla. Travian račun je varen le toliko, kot je varen njegov najšibkejši člen. To pa je velikokrat igralčevo geslo. Bodi pozoren pri izbiri gesla.

KORAK 4: Vpis captche. Zaradi varnostnih razlogov boš v polje, ki se nahaja spodaj moral vpisati captcho. Če so znaki na sliki neberljivi, lahko vedno zahtevaš novo sliko.

KORAK 5: Pravila igre, pogoji in splošna določila ter pravilnik o zasebnosti. Preden lahko zaključiš postopek registracije boš moral sprejeti pravila igre, pogoje in splošna določila ter pravilnih o zasebnosti. Tudi, če jih ne prebereš si zavezan k njihovemu spoštovanju. Vseeno ti predlagamo, da si prebereš vsaj pravila igre.

Če si sledil navodilom, potem izpolnjen obrazec izgleda približno tako:

RegAndLogin2

KORAK 6: Zaključek postopka registracije. Klikni na gumb "registracija" za dokončanje postopka. To je najbrž tudi najbolj preprost korak izmed vseh. Preden klikneš gumb preveri ali si pravilno vpisal podatke. 


Ko boš kliknil na gumb za registracijo, te bo preusmerilo na sledečo stran:

RegAndLogin3

Kot lahko vidiš, si/boš na elektronski naslov prejel aktivacijsko kodo. Vse kar moraš storiti je, da odpreš prejeto sporočilo in aktivacijsko kodo vpišeš v namensko okence. Če v svoji mapi prejetih sporočil ne najdeš kode, potem poglej ali je mogoče v mapi za spam.

Lahko se zgodi, da ne prejmeš aktivacijske kode ali pa računa ne moreš aktivirati:

  • Prosim, bodi potrpežljiv, če takoj ne prejmeš aktivacijske kode.
  • Pri vnosu elektronskega naslova si mogoče storil napako.
  • Prejeto sporočilo je lahko bilo premaknjeno v mapo za spam.

Če po 30 minutah nisi prejel aktivacijske kode, potem lahko izbereš možnost za ponovno pošiljanje aktivacijske kode.

Sporočilo, ki vsebuje aktivacijsko kodo, vsebuje tudi aktivacijsko povezavo. Torej lahko za aktivacijo računa klikneš na povezavo ali vpišeš kodo v namensko okence.

Pri prvi prijavi v račun boš moral izbrati eno od treh plemen (Rimljane, Tevtone ali Galce):

RegAndLogin4

Vsako izmed plemen ima svoje prednosti in slabosti, zato je izbira plemena izredno pomembna. 

Več o plemenih si lahko prebereš tukaj:

  • Galci (Primerni za izkušene igralce in začetnike)
  • Tevtoni (Primerni za izkušene igralce)
  • Rimljani (Primerni za izkušene igralce)

 

Izberi eno od plemen in svojo odločitev potrdi s klikom na gumb.

Zdaj boš moral izbrati še začetno lokacijo svojega naselja:

RegAndLogin5

Začetna pozicija, ko igraš svojo prvo igro Traviana, ni preveč pomembna. 


To je vse o tem. Lahko začneš z igro!


Kasneje se v svoj račun prijaviš tako, da na glavni Travian strani klikneš na gumb "Prijava". Izbereš igralni svet na katerega si se registriral, vpišeš vzdevek in geslo računa.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne