Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Tržnica

Tržnica

Zahteve: Gradbeni ceh stopnja 3, Skladišče stopnja 1, Žitnica stopnja 1

Na tržnici lahko trguješ surovine z drugimi igralci. Višja kot je stopnja nadgradnje, več surovin lahko pošlješ naenkrat. Za vsako stopnjo nadgradnje tržnice imaš na voljo enega trgovca. Torej na višjo stopnjo je nadgrajena, več surovin lahko pošlješ naenkrat.

Ko vstopiš v tržnico boš videl, da so 4 možnosti med katerimi lahko izbiraš:

  • 'Pošlji surovine' . Z izpolnitvijo obrazca lahko s te strani pošlješ surovine. Ko klikneš “OK” se ti prikaže potrditvena stran o podatkih, ki si jih vnesel. Prepričaj se, da so vnešeni podatki pravilni, ker nebi bil prvi, ki je surovine poslal popolnemu neznancu zaradi vnosa napačnih koordinat.
  • 'Kupi' ”, tu lahko kupiš surovine od drugih igralcev. Če imaš dovolj surovin, lahko klikneš “Sprejmi ponudbo” zraven ponudbe in trgovci se bodo odpravili na pot. Ko klikneš “Sprejmi ponudbo” je ta takoj sprejeta brez, da bi se ti pokazala potrditvena stran kot pri pošiljanju surovin, zato bodi previden.
  • Tretja možnost je “Ponudi”. Tu lahko na Tržnici sam ponudiš surovine in čakaš, da jih sprejmejo  drugi igralci. Če ne želiš, da bi tvoji trgovci potovali več dni, moraš določiti najdaljši čas poti.
  • Zadnja možnost je 'NPC trgovanje'”. Tu lahko trguješ z igro v razmerju 1:1, kar pomeni, da lahko 500 lesa, 400 gline, 300 železa in 4000 žita pretovoriš v 1500 lesa, 1400 gline, 1300 železa in 1000 žita.

Ko pošiljaš surovine upoštevaj, da je količina surovin, ki jih lahko igralec ima v naselju omejena. Če prejmejo več surovin kot jih lahko shranijo je višek surovin izgubljen in ga ni možno povrniti.

  Rimljani Galci Tevtoni
Hitrost - Polj/Uro 16 24 12
Nosilnost (1x svet) 500 750 1000
Nosilnost (3x svet) 1500 2250 3000

 


Lastnosti odvisne od stopnje (kot je čas gradnje in proizvodnja kulturnih točk) lahko najdeš tukaj.

Za celotno tabelo gradbenih časov klikni to povezavo this link.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne